Cégünkről

Sztárvill villamossági szakbolt

Cégünk 2008-tól Sztárvill Kft. néven áll vásárlóink rendelkezésére.
Célunk a régi és új vevőink magas minőségben de alacsony árszinten való kiszolgálása.Villamossági szaküzletünk az elektromos anyagok szinte teljes választékának forgalmazásával foglalkozik.
Termékeink között egyaránt megtalálhatók a hazai és az európai élvonalba tartozó villanyszerelési anyagok, félkész és késztermékek, ipari és lakossági felhasználású termékek, valamint komplett villamos berendezések egyaránt.  Árukínálatunkat vevőink ígénye szerint folyamatosan bővítjük!

Schneider és Legrand mintabolt vagyunk ezért a kapcsolók és dugaljak nagy választékát tartjuk raktáron. Igyekszünk a villanyszerelők és kivitelezők összes igényét kielégíteni. Jó minőségű olcsó vezetékek és kábelek találhatók raktárunkban. Az energiatakarékos fényforrások már több fajta minőségben kaphatók. Amely villanyszerelési anyagot nem találja meg nálunk, azt másnapra illetve rövid határidőn belül beszerezzük. Villanyszerelő barát szaküzletünket bármilyen elektromos problémával felkereshetik, szakmai tudásunkkal és tanácsainkal segítjük kedves vásárlóinkat.

Elérhetőségek

Cím: 1033 Bp, Szentendrei út 95.
Tel/Fax: 368-7064, 387-1402, 453-2483
E-mail: info@sztarvill.hu

Az üzlet a PP-center udvarán belül a Mozaik utca és az Auchan áruház között található.

Forduljon bizalommal hozzánk! Vásároljon nálunk!